Seventh International Conference on
July 01-04 2019 Marseille (France)

Program

Monday, July 1, 2019
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
›9:00 (45min)
› Hall, LMA
›9:45 (15min)
Welcoming Introduction
B. Cochelin & D. Eyheramendy
› Auditorium François Canac, LMA
›10:00 (1h)
› Auditorium François Canac, LMA
›11:00 (1h30)
Identification & ROM
A. F. Vakakis
› Auditorium François Canac, LMA
›12:30 (2h)
› Hall, LMA
›14:30 (1h30)
Methods & Concepts
L. Manevitch
› Auditorium François Canac, LMA
›16:00 (30min)
› Hall, LMA
›16:30 (1h)
Methods & Concepts
L. Manevitch
› Auditorium François Canac, LMA
›17:30 (2h30)
› Hall, LMA
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1