Seventh International Conference on
July 01-04 2019 Marseille (France)

Program

Tuesday, July 2, 2019
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
›9:00 (1h)
Keynote - NES & TET
O. Gendelman
› Auditorium François Canac, LMA
›10:00 (30min)
NES & TET
O. Gendelman
› Auditorium François Canac, LMA
›10:30 (30min)
› Hall, LMA
›11:00 (1h)
NES & TET
O. Gendelman
› Auditorium François Canac, LMA
›12:00 (20min)
› Auditorium François Canac, LMA
›12:20 (1h10)
›12:30 (45min)
›13:30 (1h)
› Hall, LMA
›14:30 (1h)
› Auditorium François Canac, LMA
›15:30 (30min)
› Hall, LMA
›16:00 (2h)
Waves & Localization
C.-H. Lamarque
› Auditorium François Canac, LMA
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1